Elismerés

2022.05.19. 15:15

Abony nyerte idén az Önkormányzatok a közművelődésért-díjat

A város a közművelődéséért végzett munkájával vívta ki a címet.

Hartai Gergely

Abonyt Simon Szabina intézményvezető, Pető Zsolt polgármester, valamint Debreczeni-Bakos Melinda és Jandácsik Pál, a helyi művelődési ház munkatársai képviselték a tolnai átadón Beküldött fotó

Abony kapta idén az „Önkormányzatok a közművelődésért” elnevezésű díjat – tájékoztatta hírportálunkat a város önkormányzata.

A polgármesteri hivatal közölte, a Magyar Népművelők Egyesülete által alapított címet város kategóriában, 2022-ben, a Pest megyei település hódította el.

A rangos elismerést szerdán, ünnepélyes keretek között adták át a Tolnai Kulturális Központ és Könyvtár épületében, a Népművelők 38. Vándorgyűlésén. A rendezvényen a várost Pető Zsolt polgármester, Simon Szabina, az abonyi művelődési ház vezetője, valamint az intézmény két munkatársa, Debreczeni-Bakos Melinda és Jandácsik Pál képviselte.

Mint megtudtuk, az abonyi önkormányzat a közművelődési feladatellátás terén végzett kiemelkedő munkája eredményeként érdemelte ki az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában