Magyar Falu Program

2022.05.01. 15:55

Átadták a megújult játszóteret Nagykörűben

A Tisza-parti településen lépésről-lépésre történnek a fejlesztések, sok mindenben a Magyar Falu Program segített.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Rimóczi Ágnes

Régóta várt fejlesztés valósult meg a községben. A Magyar Falu Program keretében, a tavalyi sikeres pályázat segítségével újult meg a játszótér, melyet vasárnap ünnepélyesen is megnyitottak.

– Nagykörű az egyik ékszerdoboza Szolnok környékének és csodálatos lakhely a családoknak is. A most megújult játszótér pedig egy jó találkozóhely lehet az itt élő és turistaként ideérkező gyermekes közösségeknek – emelte ki dr. Kállai Mária az átadáson. A térség országgyűlési képviselője hozzátette: a Tisza-parti településen lépésről-lépésre történnek a fejlesztések, sok mindenben a Magyar Falu Program segített.

– Az elmúlt pár évben több területen megvalósított beruházást köszönhetünk a vidéket támogató programnak. Az önkormányzatunk mellett civil szervezetek is részesültek támogatásban a program által. Ez a játszótér is így újult meg ötmillió forintból. Bízom benne, hogy mindenki megelégedésére szolgál majd – mondta el a településvezető.

Túri Tibor hozzátette, hogy már az idei programban is vannak sikeres pályazataik. Így például a most átadott játszótér bővítése is megvalósul majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában