Szavazás

2022.05.30. 16:34

Eldőlt, kik jutottak a jászkunsági Prima döntőjébe

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnöksége idén ősszel immár tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Megyei Prima Díjátadó Gálát.

Kovács Berta

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A hónap közepén lezárult az első körös szavazás, ahol tíz kategóriában lehetett voksolni arra, hogy a három-három induló közül, ki jusson a döntőbe.

Rekordszámú, összesen 37 630 szavazólap érkezett be

– számolt be róla dr. Lits József, a VOSZ megyei elnöke.

Nagy öröm, hogy ennyien figyelemmel kísérték az első körös szavazást. Arra számítottunk, hogy ennyi év után már biztosan lankadni fog az érdeklődés. Boldogok vagyunk, hogy ránkcáfoltak.

A kiegyenlített versenyben a voksok száma alapján Darvasi László (irodalom kategória), Lugosi Klaudia (színház és filmművészet), Krisztián Károly (képzőművészet), dr. Boros G. László (tudomány), Ferenczné Teleky Éva, (oktatás és köznevelés), a Flamex-Trade Kft. (építészet és építőművészet), Pető Dávid (sajtó), Szűcs Imre (népművészet), Izaki Maszahiro (zeneművészet), valamint Berente Judit (sport) jutott be a döntőbe.

A kategóriagyőztesek közül a következő szavazási körben dől el, kik bizonyulnak idén legméltóbbnak a Prima díjra. Voksolni ezúttal is az Új Néplapból kivágott szelvényeken lehet, az új szavazólap holnapi lapszámunkban jelenik meg először. A tíz versenyben maradt kiválóság közül egyet megjelölve augusztus végéig kérjük eljuttatni szolnoki ügyfélszolgálatunkra (Boldog Sándor István körút 10.) vagy a VOSZ megyei szervezetéhez (Szolnok, Óvoda utca 2.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában