Átadó

2022.05.16. 18:48

Jászkunsági önkénteseket díjaztak tűzoltónap alkalmából

Magyar Tűzoltó Szövetség (MTSZ) az országos tűzoltónap alkalmából Lakitelken, a Népfőiskola Alapítvány Kölcsey-termében szervezett ünnepséget, melyen Dobson Tibor vezérőrnagy, a MTSZ elnöke elismeréseket is átadott – tájékoztatta hírportálunkat Németh Ádám megyei katasztrófavédelmi szóvivő. 

Czakó Nóra

Fotó: Sörös Tibor - JNSZMTSZ

Dobson Tibor a Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai és társadalmi céljai támogatása érdekében kifejtett munkájáért egyedi készítésű Gróf Széchenyi Ödön-emlékérmet adományozott Balog Lászlónak, a Jászkiséri Önkormányzati Tűzoltóság elnökének. Hatvanéves szolgálati jelet, illetve emléktárgyat vehetett át Gulyás László, a Kisújszállási Önkéntes Tűzoltó Egyesület nyugalmazott parancsnoka. 

A megyei és a budapesti tűzoltószövetségek, valamint a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége és az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége javaslatára Dobson Tibor a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató munkájáért Gróf Széchenyi Ödön-emlékplakettel tüntette ki Oláh Imrét, a FER Tűzoltóság Kft. Szajol egységparancsnokát, valamint Szilágyi Zoltán nyugállományú tűzoltó törzszászlóst, a Szolnoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokát. 

Dobson Tibor a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató munkájáért Szent Flórián-emlékérmet adományozott Máté Zsoltnak, a Rákóczifalva Városi Tűzoltó Egyesület titkárának, továbbá Molnár Mártának, a Kengyeli Önkéntes Tűzoltó Egyesület titkárának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában