Galériával

2022.05.14. 10:50

Jótékonysági táncműsort rendeztek Kisújszálláson

A műsor teljes bevételét a szervezők a "Gyermekek a gyermekekért " – Kárpátaljára menekült emberek megsegítésére ajánlják fel.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A kisújszállási Nagykun Táncegyüttes volt és jelenlegi táncosai valamint a Bokorvirág Hagyományőrző Egyesület 25+2 év – "Helyet, helyet nekünk is, ha kicsinyek vagyunk is...” címmel tartotta pénteken a Vigadóban műsorát, amelyben közreműködtek az Arany János Általános Iskola 2. osztályosai, a Kossuth Lajos Általános Iskola néptáncos osztályai, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola néptánctagozata: az Aprók, a Garaguly, a Karakasok, a Bengecseg, a Gyöngyök és a Gyöngyöcskék, a Csibetánc, valamint az egykori Árvácska táncosai. 

Koreográfusok: Herczegh Kata, Kecskés Gergő, Bolgovics Gergő voltak, kísért a Naszály zenekar. A műsor teljes bevételét a szervezők a "Gyermekek a gyermekekért " – Kárpátaljára menekült emberek megsegítésére ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában