Nyitásra készülnek

2022.05.01. 06:50

Karbantartási munkálatok zajlanak a tiszaföldvári strandon

Karbantartási munkálatokat végeznek a városi strandon, hogy a hétvégén ismét megnyithassa kapuját a fürdőzni vágyók előtt.

P. Pusztai Nóra

Ottjártunkkor az osztott medencét festették Fotó: Mészáros János

Medencefelújítás, elektronikai és gépészeti javítások zajlanak jelenleg – árulta el Béki József, a strandot üzemeltető Tiszaföldvári Városüzemeltetési Kft. vezetője. 

munkálatok a működési engedélyek és az esztétikai állagmegóvás miatt egyaránt szükségesek. A burkolatjavítás után a kimosódó fugákat is pótolták. Mivel az osztott medence burkolat nélküli, ezért muszáj volt tisztasági, fertőtlenítő festést elvégezniük. Ezenfelül felszerelték a kültéri zuhanyzókat, átnézték a szivattyúkat és a csőrendszereket. Az uszoda beüzemelése, a medencék feltöltése, a vízminták engedélyeztetése körülbelül négynapos folyamat. 

Megtudtuk azt is, hogy a nyári programok kapcsán már több szervezettel felvették a kapcsolatot. Így nyugdíjas-, motoros- és autóstalálkozónak már biztosan helyet ad a strand. 
Szívesen fogadunk bármilyen megkeresést. Tudunk segíteni például az iskolások táboroztatásában, de sportnapokat is tartanánk – szólt a tervekről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában