Verseket keltettek életre

2022.05.30. 06:55

Koncerttel és kavicsfestéssel is kedveskedtek a tiszasülyi csöppségeknek

Nagy sikerű programot tartottak a napokban a tiszasülyi könyvtárban: a Mosolyra hangolók együttes adott minikoncertet gyerekeknek.

Kovács Berta

A Mosolyra hangolók együttes a közönségét is bevonta a zenés műsorba Beküldött fotó

A zenekar megzenésített verseket adott elő. A program az olvasás-népszerűsítés jegyében, a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszeren keresztül valósulhatott meg.

Balaton Mária művelődésszervező, a könyvtár vezetője elmondta, eredetileg a gyereknap kapcsán szerettek volna ezzel a műsorral kedveskedni az ifjú korosztálynak, mivel azonban a hétvégére számos programmal tarkított nagyszabású rendezvénnyel készültek, a minikoncertet előbbre hozták.

A kicsiknek egyébként kéz­művesprogramot is szerveztek egy másik napon, ez szülői kezdeményezés nyomán született. Farkas Anita, az egyik óvodás édesanyja vetette fel, hogy az általa látott festettkavics-dekoráció Tiszasülyön is jól mutatna.

Balaton Mária elárulta, a sziklakertek mintájára tervezik egy kavicskert kialakítását a könyvtár épülete előtti részen, a gyerekek műveit már ehhez tették félre, a kertet azonban csak a könyvtárépület hamarosan várható felújítása után építik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában