Bemutató

2022.05.19. 17:00

Látványos eseményt szerveztek a ceglédi rendőrök

A biztonságos közlekedés fontosságára hívták fel a figyelmet.

Hartai Gergely

Testközelből láthatták a rendőrautókat a gyerekek Fotó: Police.hu

Látványos megmozdulást szerveztek a város rendőrei a közlekedési kultúra napján a református általános iskola közelében. A Szabadság téri, forgalmas útkereszteződés megtelt elsős és másodikos gyerekekkel és közlekedési táblákkal ékesített, tarka lufikkal – tájékoztatott a település önkormányzata.

Közleményükben arról is beszámoltak, hogy a kétszázötven fős villámcsődület célja az volt, hogy felhívják a közlekedők figyelmét az oktatási intézmények környékén történő fokozottabb óvatosságra, körültekintésre.

Ugyancsak a minap, a Ceglédi Rendőrkapitányságon szerveztek nyílt napot az egyenruhások. A rendezvényen több mint ötszáz gyermek vett részt, a kutyás bemutatót követően tíz különböző állomáshelyen ismerkedhettek a rendőri hivatással – közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

A bűn- és baleset-megelőzési programok mellett a rendőrök bemutatták a csapaterős tevékenységet, rendőrautót, ruházatot, fegyvereket, majd a lurkók kipróbálták a kerékpáros ügyességi pályát, és tesztlapokat is kitöltöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában