Jászkunság

2022.05.09. 09:46

Mutatjuk, mely cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat múlt héten

Vonat sodort el egy autót Szászbereknél, kilencvenhárom kilogrammos harcsát fogott a kisújszállási horgász – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Beküldött fotó

1. Vonat sodort el egy autót Szászbereknél

Személyi sérüléssel járó baleset történt Szászberek és Jászalsószentgyörgy között május 3-án. Egy vasúti átjáróban egy személyvonat elsodort egy személyautót. A baleset következtében egy ember súlyos sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el.

Fotó: Mészáros János

2. Kisbusz és személyautó ütközött Abonynál, kilencen megsérültek

Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó május 4-én, a 406-os út 2-es kilométerénél, Abony térségében. Az ütközés következtében a kisbusz az árokba borult. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Donka Ferenc

3. Kilencvenhárom kilogrammos harcsát fogott a kisújszállási horgász

Élete nagy fogásáról mesélt Szarvák Márton, a kisújszállási Munkás Horgász Egyesület elnöke, aki április 30-ról május 1-re virradó éjszaka az egyesület Téglagyári II-es taván 93 kilogrammos, 230 centiméter hosszúságú harcsát fogott. A hal nagy valószínűséggel már több mint húsz éve élhetett a tóban.

4. Szolnoki katonák mentették a sérülteket egy zalai autóbalesetben

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt május elsején a Zalahaláp és Nyírád közötti 7317-es számú főúton, az MH Bakony Harckiképző Központ újdörögdi kiképző bázisa előtt, ahol épp a Szolnokon települt MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonái vettek részt a „Black Swan 2022” nevű gyakorlaton.

Fotó: az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár hivatalos Facebook-oldala

5. Árokba borult egy kamion a 4-es főúton, Kisújszállásnál

Árokba hajtott és az oldalára borult egy kamion a 4-es főút 150-151-es kilométerénél, Kisújszállás térségében, a Karcag felé vezető szakaszon május 6-án. A kisújszállási önkormányzati és a karcagi hivatásos tűzoltók egy, a fülkébe beszorult embert a szélvédő kivágásával kiszabadítottak, és átadták őt a mentőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában