Jászkunság

2022.05.23. 11:25

Mutatjuk, mely cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat múlt héten

Beszállás közben gázoltak el egy autóst Jászberényben, frontálisan karambolozott két autó a 32-es főúton, Jászfényszaru közelében – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Pesti József

1. Beszállás közben gázoltak el egy autóst Jászberényben, mentőhelikoptert is riasztani kellett

Baleset történt május 20-án, pénteken a jászberényi Szövetkezet utcában. Egy személyautó sofőrje vezetés közben rosszul lett, ami miatt elütött egy fiatal férfit, aki az utcában parkoló gépjárművébe kívánt beülni. A fiatalembert válságos állapotban szállította mentőhelikopter kórházba.

2. Frontálisan karambolozott két autó a 32-es főúton, Jászfényszaru közelében

Egy személyautó közlekedett Hatvan felől Jászfényszaru irányába május 21-én, szombaton, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vele szemközti forgalmi sávban haladó, szintén személyautó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütköztek. A hatvani lakos életveszélyes sérülést, míg a másik jármű sofőrje és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

3. Nem adott elsőbbséget a zagyvarékasi sofőr, kamionnal ütközött

Egy zagyvarékasi lakos közlekedett személyautóval Szolnokon, az Újszászi úton május 18-án. A sofőr haladása során figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, majd az útkereszteződésbe behaladva nekiütközött a védett úton közlekedő járműszerelvény jobb oldalának.

Forrás: Police.hu

4. Egymás után égnek le a nyaralóházak Tiszapüspökin

Három héten belül harmadjára ütött ki tűz Tiszapüspöki nyaralóövezetében, több épület is a lángok martalékává vált. Korábban az avar gyulladt ki több helyen, melyet az ott tartózkodóknak még sikerült eloltani.  Hogy szándékos gyújtogatás történt, vagy a véletlen műve a sok eset, egyelőre vizsgálják.

A legutóbbi eset csütörtökön történt, akkor ez a Vitorla utcai nyaraló égett le – mutatja Fülöp Emil, Tiszapüspöki alpolgármestere Fotó: Nagy Balázs

5. Több százan rótták a köröket Gál Szabolcs emlékére Szolnokon

A Futókörök napja elnevezésű országos rendezvényhez hagyományhűen Szolnok is csatlakozott. Az idei esemény azonban kissé eltért a megszokottól, hiszen a május tizenegyedikén elhunyt Gál Szabolcs főtörzsőrmesterre emlékeztek a résztvevők. Az NHSZ csapata minden egyes megtett kör után ötszáz forintot ajánlott fel az elhunyt ejtőernyős családjának.

Fotó: Nagy Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában