Jászkunság

2022.05.30. 11:30

Mutatjuk, mely cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat múlt héten

Halálos baleset történt Fegyverneknél, a Tiszavirág Arénában búcsúznak el Gál Szabolcs főtörzsőrmestertől – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Halálos baleset történt Fegyverneknél

Baleset történt május 25-én, szerdán reggel a 4-es út és a 34-es út kereszteződésében. Egy autó a 34-es úton Fegyvernek irányából érkezett, majd a 4-es főútra, Kenderes felé akart tovább haladni. A sofőr úgy kanyarodott ki a 4-es főútra, hogy nem biztosított elsőbbséget az ott Kenderes irányából érkező motorosnak és összeütköztek. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

2. Közel két év felfüggesztett börtönre ítélték a gyermekét apja ellen nevelő anyát

Jogerősen lezárult annak a 45 éves rákóczifalvai nőnek a büntetőügye, aki 2016 és 2018 nyara között, 2 éven át, a gyermek 5 és 7 éves kora között csaknem minden kapcsolattartást meghiúsított vagy teljesen tönkretett kisfia és volt férje, a gyermek apja között. A nő legtöbbször át sem adta a gyermeket, akit volt, hogy egy hátsó szobába vitt, hogy ne tudjon róla, hogy az apja érte jött.

3. Hármas karambol történt Szolnokon, a Tószegi úton

Május 23-án a délelőtti órákban a Tószegi út 24. szám előtti útszakaszon három személyautó ütközött. A balesetben ketten sérültek meg. A rendőrség teljes útlezárás mellett végezte a baleset helyszínelését.

4. A Tiszavirág Arénában búcsúznak el Gál Szabolcs főtörzsőrmestertől

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy a nemrég elhunyt Gál Szabolcs őrmester, katonai ejtőernyős világbajnok búcsúztatására május 31-én, kedden 10 órakor a Tiszavirág Arénában kerül sor.

Gál Szabolcs
Forrás: a Honvédelmi Minisztérium hivatalos Facebook oldala

5. Rosszul sült el az előzés, felborult a jászkiséri sofőr autója

Egy jászkiséri lakos közlekedett személyautóval a 3227-es számú úton Jászapáti felől Jászkisér irányába május 25-én délután. Haladása során a férfi egy előzést követően elvesztette uralmát a járműve irányítása felett és átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol az árokba hajtott és az autó a tetejére borult.

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában