Programajánló

2022.05.25. 14:14

Színes programokat kínál a szolnoki gyermeknap

Idén is a tiszaligeti Turisztikai Központ ad helyet a városi gyermeknapnak.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A helyszínen tartott sajtótájékoztatón Szalay Ferenc polgármester elmondta, a világban a legfontosabb üzenet, hogy legyenek családok, a gyermekek normális körülmények között nőhessenek fel, megérdemlik, hogy a lehető legjobban érezzék magukat.

– A városnak fontos, hogy a legfiatalabbak a kultúra, a hagyományőrzés, a nevelés és oktatás területén olyan programokon vehessenek részt, melyekre később emlékezni fognak, erősítik a gyökereket – emelte ki Szalay Ferenc.

Lits László, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. vezetője azt is hozzátette, hogy a Turisztikai Központ január elején új fenntartóhoz került.

Folyamatos a fejlesztés és ráncfelvarrás, a zöldterület megújult, a parkokat felfrissítettük,  reméljük a szolnokiak ezt meg is tekintik vasárnap – fogalmazott.

A klasszikus  programokon felül sok izgalmas, az összes korosztályt megszólaltató kavalkáddal készülnek.

– Korábban nem látott sztárvendégsereg lepi el majd a Turisztikai Központot, ennyi fellépő még sohasem volt egyszerre. De természetesen a vidámpark és kézműveskedés, valamit a vásári árusok sem maradhatnak el – részletezte Ladoniczki Dániel, turisztikai igazgató. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában