Galériával

2022.05.01. 10:54

Zenés ébresztővel indult a program május elsején Jászberényben

A majálist az Electrolux sportpályán rendezik meg, ahol egész nap színes programokkal várják az érdeklődőket.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Hangulatos fúvósmuzsikára ébredt Jászberény május elsején. A Palotásy János Zeneiskola fúvós zenekara a város több pontján, a Fürdő utcai parkolóban, a Pesti úton, a Szent László úton, a Szatmári lakóparkban, a Coop Áruháznál, a Halmay József utcában, a Fehértói úton és a Szent Ferenc Egyesített Szociális Intézmény előtt térzenével kedveskedett a lakosoknak.

A majálist az Electrolux sportpályán rendezik meg, ahol egész nap színes programokkal várják az érdeklődőket. Délelőtt fellép többek között a Viganó AMI, a Palotásy János Zeneiskola, a Jászsági Cigányzenekar. 13 órától helyi tánc- és sportcsoportok mutatkoznak be, majd Hadas Alfréd, Horváth Gyula és a Sentimento Zenekar, Kollányi Zsuzsi műsora következik. Kora este zenés party lesz a ’80-as, ’90-es és a 2000-es évek slágereivel. A környezettudatosság jegyében óránként ingyenes buszjáratok indulnak a majális helyszínére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában