Útfelújítás

2022.06.18. 07:00

Belterületi utakat hoz rendbe Tiszapüspöki

Elkezdődtek a Béke út felújítási munkálatai Tiszapüspökiben.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az első ütemben mintegy háromszázötven méteres hosszban kap új burkolatot, a felújítást ősszel, a második ütemben folytatják majd.

– Mivel megnyert, és már a számlánkon lévő forrásról beszélünk, a Magyar Falu Program másik pályázatának köszönhetően a most kimaradt, mintegy kétszáz méter hosszú szakasz is elkészül majd ősszel, vagyis, az idei évben teljes egészében megújul a Béke út – hangsúlyozta Bander József polgármester.

A településvezető elmondta, hamarosan elkezdődik a Kossuth Lajos utca mintegy háromszáz méteres szakaszának teljes felújítása is belügyminisztériumi forrásból, illetve a Szabadság utca Dózsa György útig tartó szakaszát is kijavítják majd.

Emellett a napokban nyújt be a település egy hetvenmillió forintos támogatási kérelmet a TOP Plusz pályázatára, melyből tovább folytatódhatnak a korábban megkezdett belterületi útfelújítások. A cél az, hogy ezzel a belterületi úthálózat szinte teljes egészében megújuljon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában