TOP

2022.06.18. 09:10

Berendezik Tiszatenyő új bölcsődéjét

Megérkeztek a felszerelések a nemrég elkészült intézménybe.

Molnár-Révész Erika

Pályiné Lados Katalin intézményvezető az új játékokkal Beküldött fotó

Mintegy tizenkétmillió forint értékben érkeztek kül- és beltéri játékok, bútorok, konyhai felszerelések az elmúlt napokban Tiszatenyő első, nemrég elkészült bölcsődéjébe.

Az épületet várhatóan június huszonhetedikétől kezdjük el berendezni, illetve telepítjük az udvarra a játszóeszközöket is. Ezek után szeretnénk egy nyílt napot tartani a tiszatenyői szülőknek, ahol bemutatnánk az új intézményt

– tájékoztatta lapunkat Mező József polgármester.

A maximum tizenöt férőhelyes, két csoportszobás, egyelőre egy nevelővel és egy dajkával működő intézményt a korábbi savanyítóüzem épületéből alakították át. A munkálatokra és az eszközfejlesztésre még az adósságrendezési eljárás megkezdése előtt nyert az önkormányzat kilencvenmillió forintot a TOP pályázatán.

A településen az elmúlt hetekben zajlott a férőhelyekkel kapcsolatos igényfelmérés, illetve a napokban választják ki a leendő dolgozókat is. A polgármester elmondása szerint az érdeklődés nagy volt, a határidőig tizenhárom pályázat érkezett be az önkormányzathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában