Fesztivál

2022.06.29. 12:56

Debrecen lesz az idei Tiszafüredi Halasnapok díszvendége

Koncertek, horgászverseny és halászléfőző verseny is gazdagítja a 2022-es programot.

Köllő Judit

Tiszafüreden tartottak sajtótájékoztót a Füredi halasnapokkal kapcsolatban. Képünkön balról Hegedűs Gábor a Tisza-tavi Sporthorgász Egyesület elnöke Széles Diána Debrecen város alpolgármestere Ujvári Imre Tiszafüred polgármestere és Lendvay Imre a Tisza-tavi Víztermelők kft ügyvezetője.

Fotó: Nagy Balázs

Idén július 7-től 10-ig várja az érdeklődőket a Tiszafüredi Halasnapok – jelentették be szerdán, a tiszafüredi Hableány Hotel és Étterem előtti gátszakaszon tartott sajtótájékoztatón.

A programokat Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere, Hegedűs Gábor, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Lendvay Imre, a Tisza-VÍZ Víztermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetője ismertette. A tájékoztatón jelen volt Széles Diána, Debrecen alpolgármestere is, mivel idén a hajdú-bihari megyeszékhely a halasnapok díszvendége.

 A tájékoztatón elhangzott, a fesztivál története több mint négy évtizedre nyúlik vissza, és ezúttal is színes programokkal várják az érdeklődőket. Horgász- és halászléfőző verseny, illetve koncerteket is tarkítják a kínálatot. Kiemelték, a fesztivál programjaira júlis 7-én délután 5 órától várják a látogatókat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában