Mulatság

2022.06.25. 19:00

Egy héten keresztül a zenéé lesz a főszerep Kenderesen

Második alkalommal rendeznek civilek, magánszemélyek és cégek támogatásával zenei fesztivált a városban június 27-e és július 3-a között.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Hétfőn a templom előtti téren a Búzavirág Népdalkör és a Hajdina Citerazenekar, míg kedden a katolikus templomban Varga Katica és Szekeres József lépnek fel. Szerdán a Horthy-ligetben Nagy István, Angyal Ferenc, Horváth Lajos, Molnár István és Kerekes Bálint adnak műsort. Csütörtökön ugyanitt a Szombati–Stelli akusztikus gitárduót, Szabó Mártát, Perge Tibort és Perge Adriánt hallgathatja meg a közönség. Pénteken 18 órakor kezdődik Hevesi Imre, a Flaska Banda és Turzó Boglárka népdalénekes koncertje, miután táncház veszi kezdetét. Szombaton 14 órától a rendezvénytéren grillparti, főző- és sütögető verseny, veteránjármű-kiállítás kezdődik, míg este diszkó lesz. A művelődési házban helytörténeti kiállítás nyílik. Az intézmény melletti területen pedig jótékonysági főzésbe lehet bekapcsolódni, majd este Kurucz Dániel és Baktai Csaba zenélnek. A fesztivált vasárnap a Horthy-ligetben Kovács Zsóka, Pardi Sándor és Szabó Csaba műsora zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában