Jászkunság

2022.06.20. 11:25

Halálos baleset és tűzeset is szerepelt a legolvasottabb cikkek között

Vonattal ütközött egy kisteherautó Cegléden: egy 17 éves fiatal életét vesztette a balesetben, kigyulladt egy kamion a 4-es főúton, Kenderes térségében – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Gyilkosságok a 4-es út mellett: egyelőre nem nyomoznak tovább

Visszavonták a korábban kitűzött egymillió forintos nyomravezetői díjat annak a prostituáltnak az ügyében, akinek holttestét Karcagnál, a 4-es főút mellett, az árokban találták meg több mint tíz évvel ezelőtt. A gyilkosra azóta sem találtak rá, jelen állás szerint nem is keresik tovább.

2. Vonattal ütközött egy kisteherautó Cegléden: egy 17 éves fiatal életét vesztette a balesetben

Cegléden, a Dohány utcán közlekedett kisteherautójával egy 17 éves helybéli férfi június 13-án reggel, amikor a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az ott lévő vasúti átjáróba hajtott, és vonattal ütközött. A fiatal a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

3. Felhőszakadás veszélye miatt adtak ki elsőfokú riasztást a Jászkunságban

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki felhőszakadások veszélye miatt június 16-a, csütörtök délutánra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

4. Kigyulladt egy kamion a 4-es főúton, Kenderes térségében

Kigyulladt egy kamion június 17-én, péntek délután a 4-es főúton, Kenderes közelében. A lángokat a karcagi hivatásos, valamint a kisújszállási és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók fékezték meg.

Fotó: Donka Ferenc

5. Kigyulladt egy gabonatábla Mezőtúron

Nagy területen égett a gabona Mezőtúr külső részén június 16-án, csütörtök délután. A mezőtúri és a szarvasi hivatásos, valamint a túrkevei önkéntes tűzoltók vízsugarakkal és két erőgép segítségével körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az esethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában