Galériával

2022.06.11. 17:00

Három osztály intett búcsút a karcagi általános iskolának

Az ünnepi műsorban közreműködtek az iskola diákjai és tanárai.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Fennállásának 26. tanévében három nyolcadikos osztály 69 diákja vett búcsút szombaton a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvoda ballagási ünnepségén az alma matertől és tanáraiktól. A Református Nagytemplomban tartott ballagási istentiszteleten Nt. Koncz Tibor igehirdetése után Földváriné Simon Ilona igazgató és Tóthné Szucsáki Hajnal Ildikó búcsúzott a végzősöktől. 

Az ünnepi műsorban közreműködtek az iskola diákjai és tanárai. 

A sport és tanulmányi munkában kiváló eredményeket elért nyolcadikosoknak Nt. Koncz Tibor esperes és Földváriné Simon Ilona adott át díjakat, Konczné Lehoczky Krisztina lelkész pedig a fenntartó, Református Egyházközség egy, a gyülekezethez tartozó család adományából két végzős diáknak adott át középiskolai tanulmányiakhoz pénzbeli támogatást. Karcag város önkormányzata által alapított Jó tanuló, jó sportoló díjat Kovács-Bocskay Vince Timur 8.b osztályos tanuló vehette át Szepesi Tibor polgármestertől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában