Elismerés

2022.06.15. 17:25

Idén is díjazták a családbarát munkahelyeket Szolnokon

A beérkezett nyolc pályaműből négyet választott ki a zsűri.

Rimóczi Ágnes

Szalay Ferenc polgármester (balra), mellette Molnár Lajos Milán, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója Fotó: Nagy Balázs

Átadták a Szolnok Családbarát Munkahelye címeket. A megyeszékhely önkormányzata immár harmadik alkalommal írta ki a pályázatot, a kitüntető címet azért alapította, hogy a díj odaítélésével elismerje a megyeszékhely munkáltatóinak családbarát szellemét és törekvéseit. A beérkezett nyolc pályaműből négyet választott ki a zsűri. 

Ezúttal is azokat a munkáltatókat díjazták, akik a munka és a magánélet egyensúlyát támogatva hozzájárultak a családcentrikus szemlélet kialakításához, és vállalják, hogy jó gyakorlataikat folyamatosan fejlesztik. 

A címet gazdasági szervezet kategóriában az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft., mint 5-49 fő közötti munkavállaló, valamint a FERZOL Lemezmegmunkáló Kft., mint 250 fő feletti munkavállaló érdemelte ki.

Költségvetési szerv kategóriában kétszáz fő vagy az alatti munkavállalóként a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény, kétszáz fő feletti foglalkoztatóként pedig a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzat Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatósága részesült a családbarát munkahely elismerésben. 

Szalay Ferenc polgármester (balra), mellette Czakóné Gacov Katalin, a Verseghy Ferenc Könyvtár igazgatója Fotó: Nagy Balázs

A díjakat a városházán rendezett szerdai ünnepségen Szalay Ferenc polgármestertől vették át a cégek, szervezetek, intézmények vezetői, képviselői, akik a köszöneten túl beszámoltak arról, milyen családbarát törekvésekkel, intézkedésekkel érdemelték ki a megtisztelő elismerést.

Szalay Ferenc polgármester (balra), mellette Péntek Ágnes, a SZMJVÖ Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóságának igazgatója Fotó: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában