Jászkunság

2022.06.06. 11:25

Mutatjuk, mely cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat múlt héten

Szolnokon vettek búcsút Gál Szabolcs főtörzsőrmestertől, zebrán gázoltak el egy rollerest Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

1. Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a tiszafüredi férfit

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság Köteles István eltűnése miatt folytat eljárás. Az 51 éves férfi április 20-án a tűnt el, azóta nem tudni hollétéről. Köteles István 165-170 centiméter magas, köpcös testalkatú, rövid, barna hajú és barna szemű, szakállat visel.

Köteles István Fotó: police.hu

2. Szolnokon vettek búcsút Gál Szabolcs főtörzsőrmestertől

Május 31-én, kedden gyászolók tömege töltötte meg a szolnoki Tiszaligetet. Gál Szabolcs főtörzsőrmester április  25-én szenvedett súlyos balesetet. Hosszú napokig küzdöttek az életéért, volt esélye a részleges felépülésre, ám május 11-én, mindössze 32 évesen sajnálatosan elhunyt. A sportcsarnokban felállított ravatalozó előtt a gyászoló családtagok fájó szívvel vettek búcsút Gál Szabolcstól.

3. Újabb karambol történt a 4-es főúton, Törökszentmiklósnál

Egy teherautó közlekedett a 4-es főúton Fegyvernek irányából Szolnok felé május 30-án, amikor egy előtte közlekedő személyautó lassítást követően megkezdte a balra kanyarodást. A teherautó sofőrje későn észlelte az előtte kanyarodási manővert végző személyautót, és hogy elkerülje az ütközést balra rántotta a kormányt, azonban a két jármű összeütközött.

Fotó: Donka Ferenc

4. Zebrán gázoltak el egy rollerest Szolnokon

Egy helyi fiatal június 2-án 7 óra körül Szolnok belterületén elektromos rollerrel közlekedett, amikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szándékozott átkelni. A rolleres megkezdte áthaladását az úttesten, azonban nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó személyautónak, ezért összeütköztek.

Forrás: Police.hu

5. Ügyeleti időben máshol látják el a Hetényi Géza Kórház betegeit

Szakemberhiány miatt bizonyos napokon szünetel a stroke- és neurológiai ügyelet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórházban. Az ügyeletet május több napján sem tudta ellátni az intézmény. A kórház a kialakult helyzetről hivatalosan is jelentést tett az illetékes Nemzeti Népegészségügyi Központnak.

Hétköznapokon nincs változás az ügyeletben Illusztráció: Mészáros János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában