Nyugdíjasklubok

2022.06.18. 16:20

Tartalmas programok várják a szolnoki időseket

Folyamatosan tájékoztatják tagjaikat a közelgő eseményekről a nyugdíjasklubok.

Hartai Gergely

Találkozásra idén is lesz alkalom az eseményeken Fotó: Nagy B.

Számos tartalmas eseményt kínál a nyári időszak a város szépkorú lakóinak. A Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete programjairól annak vezetőjét kérdeztük. Lászlóné Nagy Ilona hírportálunk érdeklődésére azt közölte, egyesületük május végén szervezett kirándulást a Szabadkígyós–Kondoros–Békéscsaba útvonalra, gazdag programmal. Emellett nagy sikerrel tartották meg a „Derűs Órák” című rendezvényüket is. Legközelebb pedig augusztus végén a Szolnok Város Napja, a Civil Kavalkád, illetve a szenior séta ad majd találkozási alkalmat. 

– Ez nem jelenti azt, hogy nyáron programok nélkül maradnának nyugdíjas tagjaink, hiszen a város tele van jobbnál jobb kulturális programmal, amelyeken egyénileg és közösen is részt veszünk. A könyvtári, múzeumi, művésztelepi és agórás programokon, hangversenyeken, szabadtéri koncerteken egyaránt ott lesznek a tagjaink – tájékoztatott a vezető. 

Lászlóné Nagy Ilona arra is kitért, hogy az elkövetkezendő időszakban is érdemes figyelni egyesületük híreit a honlapon, vagy a Facebookon, ahol rendszeresen felhívják a tagság figyelmét a soron következő rendezvényekre. Az intézményektől és szervezőktől kapott programajánlókat továbbítják a klubokhoz, egyéni tagokhoz. 

– A különböző létszámú klubok a nyáron is összejöveteleket tartanak, önállóan sok kirándulást szerveznek. Önkéntes társadalmi feladatként egész évben, így nyáron is biztosítjuk az Aba-Novák Agóra Művelődési Központ kiállításainak őrzését – emlékeztetett az egyesület vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában