Galériával

2022.06.13. 19:00

Törökszentmiklóson tartotta évadzáró táncgáláját a Dalma Dance Club

A kétszázötven táncos produkció mellett rajzversenyre, csillámtetkóra, úszóversenyre, családi focira és vetélkedőkre is lehetett jelentkezni.

Kiss János

Fotó: Kiss János

A Dalma Dance Club szombaton tartotta az évad utolsó táncversenyét, melyre több mint ezren voltak kíváncsiak. A versenyen kívül sok családi programmal is várták a klub munkatársai a versenyző gyerekeket. A város strandján megrendezett gálára sokan érkeztek az ország különböző pontjairól is. Az időjárás kedvező volt a közel tizenhárom órás versenyen. 

A kétszázötven táncos produkció mellett lehetett jelentkezni rajzversenyre, csillámtetkóra, úszóversenyre, családi focira és vetélkedőkre. A jó hangulat mellett a tombola sem maradhatott el, több mint háromszáz ajándék talált gazdára. Ezzel a remek hangulatú maratoni versennyel zárták a dalmások az évadot és júliustól kezdődően tánctáborokba várják a táncolni vágyó kisdiákokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában