Útinform

2022.06.28. 07:36

Útépítések, szűkületek nehezíthetik a közlekedést a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, nappal jelzőőrök éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A tranzit főúton napközben torlódásokra lehet számítani.

A 31-es főúton Szentmártonkáta és Jász-Nagykun-Szolnok megyehatár között, szintén burkolatfelújítás folyik. Ott is több helyen kell félszélességű lezárásra és jelzőőrös irányításra számítani.

A 46-os főúton Törökszentmiklóson, valamint a város közelében, az 1-es és a 12-es km között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Mezőtúr átkelési szakaszán, valamint a térségében, a 26-os és a 27-es km között felújítják a burkolatot, több helyen a fél útpályát lezárták. Munkaidőben jelzőőrök, éjszakánként pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A Tisza középső szakaszán Tiszaroff és Tiszasüly között a folyó alacsony vízállása miatt nincs kompátkelés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában