Üzemzavar

2022.07.25. 12:23

Átmenetileg aggregátorral biztosítják több tucat szolnoki háztartás áramellátását

A hibaokok feltárása jelenleg is zajlik.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Hétfő hajnalban 4 középfeszültségű távvezetéken történt üzemzavar Szolnokon – tájékoztatott közleményben az OPUS TITÁSZ Zrt.

A déli városrész és Abony közötti szakaszon ez 92 fogyasztót érint. A hiba kijavításának idejére aggregátorral biztosítják az áramot az ügyfeleknek. Ugyanez a helyzet áll fenn a déli városrész és a Gyökér utca közötti szakaszon, ott jelenleg 9 fogyasztó kapja aggregátorról a villanyt.

Ezzel szemben a déli városrész és a Csallóköz utca közötti szakaszon jelenleg mind a 276 fogyasztó ellátása biztosított. Hogy ez a hibajavítás ideje alatt is zavartalan legyen, az érintett Klapka utcai transzformátort 9 óra 58 perckor ideiglenesen átterhelték kisfeszültségű hálózatra. A déli városrész és a Papírgyár közötti szakaszon szintén minden lakos ellátása biztosított, amit a tartalékellátásra való átállással oldottak meg a szakemberek.

A hibaokok feltárása jelenleg is zajlik, a szolgáltató szakemberei mindent elkövetnek azért, hogy mihamarabb orvosolják a problémát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában