Díszünnepség

2022.07.10. 12:02

Átvették diplomájukat a Jászberényi Campus végzős hallgatói

A 2021/22-es tanévben 182 hallgató végzett, közülük 151-en tettek sikeres záróvizsgát, 31-en pedig újabb sikeres műveltségterületi végzést szereztek.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Szombaton tartották az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campusának oklevélátadó díszünnepségét a Ferences templomban. Az eseményen dr. Varró Bernadett oktatási és kutatási főigazgató köszöntötte a résztvevőket.

– A 2021/22-es tanévben 182 hallgató végzett, közülük 151-en tettek sikeres záróvizsgát, 31-en pedig újabb sikeres műveltségterületi végzést szereztek. Csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon 21, óvodapedagógus szakon 68, tanító szakon 30, gyógypedagógia szakon pedig 24 fő tett eredményes záróvizsgát. Közoktatásvezetői és pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzésen egy fő, mesterképzésben szociálpedagógia szakon hét hallgató szerzett oklevelet – részletezte dr. Varró Bernadett.

Dr. Novák István rektorhelyettes ünnepi köszöntőjében kiemelte: hitre, tudásra és fegyelemre van szükség ahhoz, hogy valóban hasznos tagjai legyünk a társadalomnak.

A díjak, kitüntetések átadását követően a végzősök nevében Demeter Sára búcsúzott, majd az ünnepélyes eskütétel után az okleveleket dr. Varró Bernadett főigazgató és dr. Novák István rektorhelyettes adta át a hallgatóknak. A díszünnepségen közreműködött a Cantate Nobis Énekegyüttes, melyet Thormanné Husznay Mária nyugalmazott főiskolai docens vezényelt, zongorán pedig Sas Dániel zongoraművész kísért.

Díjazottak

Tanay-díj: Dr. Molnár Marietta főiskolai tanár

Pro Academia Agriensi Juventutis-díj: Ambrus Enikő Martina szociálpedagógia mesterszakon végzett hallgató

EHÖK Nívódíj – „Dolgozó a hallgatókért": Majorné Csikós Márta, az oktatási csoport vezetője

„Hallgató a hallgatókért díj”: Ambrus Enikő Martina szociálpedagógia mesterszakon végzett hallgató

A 2021/22-es tanév őszi félévének oktatója: Kovács-Bogya Tünde mesteroktató

A 2021/22-es tanév tavaszi félévének oktatója: Dr. Sebők Balázs főiskolai docens

Fábián Hallgatói díj: Honti Lívia végzős óvodapedagógia szakos hallgató

Főigazgatói elismerő oklevélben részesült: Kovács-Bogya Tünde mesteroktató, Bús Éva mesteroktató, dr. Réz Lóránt egyetemi adjunktus, Boros Ferencné tanszéki ügyintéző, Boros Ferenc karbantartó, Koczkás Csabáné könyvtári asszisztens, Kovács Károlyné kollégiumi vezető, Sebőkné Kiss Zsuzsanna, a városi bölcsőde intézményvezető-helyettese és Esztrenga-Horváth Jánosné, a Gróf Apponyi Albert Általános Iskola mentorpedagógusa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában