Kampány

2022.07.05. 19:31

Az időközi választás tétje szolgáltatta a mezőtúri lakossági fórum témáját

A program vendége volt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is.

Hartai Gergely

Balról: Szűcs Dániel, Herczeg Zsolt és Kocsis Máté Fotó: Hartai Gergely

Lakossági fórumot tartott kedden késő délután a közösségi házban Szűcs Dániel, Mezőtúr alpolgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. A program vendége volt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is.

A rendezvényen beszédet mondott Herczeg Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, aki mondandójában az időközi polgármester választás tétjéről osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel. A honatya elmondta: április 3-án az országgyűlési választásokat követően parlamenti képviselő lett, és május 1-jével lemondott a mezőtúri polgármesteri pozícióról. Ezt követően Szűcs Dániel vette át az önkormányzat irányítását.

– Mindez azért is mehetett zökkenőmentesen, mert immár 12 éve dolgozunk együtt a városért. Arra kérem a lakosságot, hogy jövő vasárnap Szűcs Dánielt támogassák szavazataikkal. Biztos vagyok benne, hogy az ő segítségével településünk legalább olyan ütemben fejlődik majd, ahogy eddig – összegzett a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában