Útinform

2022.07.03. 07:41

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megye közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán a Fő út és az Ady Endre út csatlakozásánál új körforgalmú csomópontot építenek. A 129-es km-nél félpályás lezárás mellett dolgoznak. Nappal jelzőőr, éjszaka jelzőlámpa irányít.

A 46-os főúton,

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás korlátozásra készüljenek. A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek.
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák miatt két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a kórháznál, a csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani.

Komp:

A Tisza középső szakaszán Tiszaroff és Tiszasüly között a folyó alacsony vízállása miatt nincs kompátkelés.

Kamionstop:

A kamiontilalmat a hőségre való tekintettel a jogszabályi lehetőséggel élve a teljes hétvégére felfüggesztették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában