Galériával

2022.07.11. 16:03

Ismét motoroktól és rockzenétől volt hangos a földvári strand

A népszerű, négynapos rendezvényre az ország számos területéről, illetve külföldről is érkeztek különböző stílusú vasparikáikkal.

Tiszaföldvár

Fotó: Tömösközi Károly

Több ezer vasparipát vártak a hétvégi XXVIII. Griff Nemzetközi Motoros Találkozóra. Tíz éve, állandó helyszínen, a Tiszaföldvári Strandfürdő és Kemping területén gyűlnek össze a motorosok.

– Két év kihagyás után lehettünk újra együtt, érezhetően nagy igény volt már a találkozóra, bár a gazdasági helyzet kisebb visszatartó erőnek bizonyult, de így is több ezer motorost vártunk – mondta megkeresésünkre Molnár Tamás szervező.

A népszerű, négynapos rendezvényre az ország számos területéről, illetve külföldről is érkeztek különböző stílusú vasparikáikkal.

Nem véletlenül viselte tehát a nemzetközi nevet, nyolc-tizenkét ország képviselői gurultak be a napokban a tiszazugi városba.

Többen a megszokott hely reményében már szerdán sátort vertek.

– Még felsorolni sem könnyű, de Erdélyből, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból már visszatérő vendégeink is vannak. De jöttek már Írországból vagy éppen Új-Zélandról is – részletezte a szervező.

Fotó: Tömösközi Károly

Nem számított a jármű márkája, típusa, de még az értéke sem, minden vendéget a motorozás és a rockzene iránti rajongás vezetett ezen a néhány napon. A jó hangulatot a termálvizes medencék mellett a programok biztosították.

– Idén tizenhárom zenekar lépett fel, a hazai rockélet fele felvonult. Többen már a jövő évről is érdeklődtek, ám a következő találkozó szervezését csak nyár végén, kora ősszel kezdjük meg – utalt a rá váró munkára Molnár Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában