Rendezvény

2022.07.03. 14:40

Kihívásokkal teli sportnapot tartottak Jászfényszarun

A feladatok során a gyerekek és a felnőttek is lelkesen próbára tették ügyességeket.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Család és csapatépítő jótékonysági sportnapot szervezett szombaton a Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete és a Jászfényszaru VSE. Az „Adok-kapok, szórakozva jótékonykodok” mottó jegyében kreatív, szórakoztató és sportprogramokkal várták az érdeklődőket a jászfényszarui sportpályán. A belépő adományként tartós élelmiszer vagy tisztálkodási szer volt, melyet ebben az évben is a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára ajánlott fel az egyesület. 

A feladatok során a gyerekek és a felnőttek is lelkesen próbára tették ügyességeket. Somhegyi Krisztián és Rozs Gergő Exatlon sportolók biztatására a legtöbben helytálltak, teljesítették a kihívást. 

A feladatok során a gyerekek és a felnőttek is lelkesen próbára tették ügyességeket Fotó: Pesti József

A rendezvényen csúcspontja a kamionhúzó bemutató volt, melyet a Vas Fiai Sportegyesület tagjai tartottak erős férfiak és hölgyek közreműködésével. Sőt, a közönség soraiból, aki nagy bátorságot és erőt érzett magában, egy kis segítséggel kipróbálhatta, hogyan lehet megmozdítani egy héttonnás kamiont.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában