Választás

2022.07.14. 12:43

Rendkívüli nyitvatartással várják az ügyfeleket Mezőtúron és Jászboldogházán

A választás napján is intézhetik a személyes okmányokkal kapcsolatos teendőiket az ügyfelek.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Cseh Gábor

Időközi polgármester választást tartanak július 17-én Mezőtúron és Jászboldogházán. Az eseményhez kapcsolódóan mindkét településen rendkívüli nyitvatartással, ügyintézési lehetőséggel várják az ügyfeleket a kormányhivatal munkatársai.

Így az érvénytelen személyazonosító okmányokat aznap a településeken is megújíthatják annak érdekében, hogy a választásra jogosultak élni tudjanak szavazati jogukkal.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint Mezőtúron a Kossuth Lajos tér 1. szám alatt működő kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére vasárnap reggel nyolctól este hétig.

Jászboldogházán ugyanezen a napon reggel nyolc és este hét óra között a Piactéren (Rákóczi utca 21. szám előtt) kormányablakbusz áll a helyi lakosok rendelkezésére okmányaik cseréje, megújítása céljából.

A rendkívüli nyitvatartás idején kizárólag a választási részvételhez szükséges okmányokkal (személyi igazolvány, lakcímkártya) kapcsolatos ügyintézésre (kiállítás, csere, illetve az elkészült okmány átvétele) van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában