Megemlékezés

2022.07.25. 10:32

Szép fogásokkal emlékeztek a tragikusan fiatalon elhunyt csépai horgásztehetségre

Az Alcsiszigeti Holt-Tisza versenypályáján finomszerelékes úszós, valamint feeder hosszúelőkés szakágban mérhették össze tudásukat a horgászok.

Kovács Berta

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Ifj. Fialka György – minden idők legfiatalabb csapat világbajnoki címet nyert horgász – halálának 15. évfordulója alkalmából emlékversenyt rendezett szombaton a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KTVHESZ) versenysport bizottsága.

Az Alcsiszigeti Holt-Tisza versenypályáján finomszerelékes úszós, valamint feeder hosszúelőkés szakágban mérhették össze tudásukat a horgászok. Előbbiben harmincegyen, utóbbiban harmincöten igyekeztek minél több kopoltyúst horogra csalni a MOHOSZ versenyszabályzata szerint.

Az eredményhirdetésen a feederesek közül Jándi Imre vehette át a győztesnek járó jutalmat, másodikként Csák Imre, harmadikként pedig Nyolcas Krisztián végzett. Az úszósok közük Peszeki Péter örülhetett a győzelemnek, a második Pósa Attila, míg a harmadik Borda Zsolt lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában