Jászkunság

2022.07.04. 11:25

Több baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Begyűjtik a Szolnokon széthagyott elektromos rollereket, fékhibás autóval ütötte el a kerékpárost a törökszentmiklósi férfi – többek között ezek is bekerültek az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé.

Szoljon.hu

A kerékpáros maradandó sérülést szerzett

Fotó: Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság

1. Begyűjtik a Szolnokon széthagyott elektromos rollereket

Két hete állították forgalomba a megyeszékhelyen a Lime rollereket. Az elektromos járműveket azóta egyre többen használják, ám azok minden napra szolgáltatnak beszédtémát a közösségi oldalak használóinak is. Akad, aki örül az új járműveknek, mások szerint sok gondot okoznak.

2. Az üvegszilánkot is kivette az árokba borult autó sofőrjének szeméből a szolnoki katona

H. L. őrvezető június 26-án, a hajnali órákban Ózdról tartott hazafelé, amikor a 26. számú főúton egy árokba borult autóra lett figyelmes. Az őrvezető azonnal megállt és odament az autóhoz, ahol egy zavartan viselkedő fiatalembert talált. A férfi elmondta, hogy munkából vezetett hazafelé, ám elaludt a volánnál.

H. L. őrvezető azonnal a balesetet szenvedett autós segítségére sietett
Forrás: honvedelem.hu

3. Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás veszélye miatt a Jászkunságban

A hőség, illetve a zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt szombatra másodfokú figyelmeztetést adtak ki többek között Jász-Nagykun-Szolnok megyére is.

4. Fékhibás autóval ütötte el a kerékpárost a törökszentmiklósi férfi

Vádat emelt a Szolnoki Járási Ügyészség az ellen a törökszentmiklósi férfi ellen, aki még 2020 nyarán elgázolt egy zebrán átkelő kerékpárost. A vádirat szerint az 51 éves sofőr eleve közlekedésre alkalmatlan kocsival közlekedett, lévén a fékpedált egészen a tűzfalig be lehetett nyomni.

5. A szabadstrand bójáinál látták utoljára a fiatal rendőrt, mielőtt elnyelték a hullámok

Csütörtökön késő délután Kupai Dániel Ferenc őrmester a tiszafüredi Holt-Tisza átúszására vállalkozott. Sikeresen elérte a túlpartot, majd visszafordult, és társai arra lettek figyelmesek, hogy valamivel féltáv után, a szabadstrand szélét jelző bóják környékén eltűnt a vízben. A búvárok már csak a holttestét találták meg.  

Fotó: Ujvári László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában