Programok / Galériával

2022.08.28. 13:41

Földvári családokat láthattak vendégül

A családi napot a Tiszaföldvári Vállakozók Egyesülete szervezte.

Molnár-Révész Erika

Fotó: Nagy Balázs

Ingyen étellel, itallal, jégkásával és jégkrémmel várták a helyi gyermekeket és szüleiket a vasárnap tartott tiszaföldvári családi napon. Emellett számtalan programmal is készültek a rendezvény szervezői.  A kicsiket kreatív sarok, légvár, hintók és állatsimogató várta, mindezek mellett pedig az úgynevezett „plüssbank” is, ahol a gyermekek játékokat cserélhettek egymással.  A megmaradt plüssöket a helyi óvodában osztották szét. Az eseményre kilátogató helyieket motoros bemutató, valamint különböző zenekarok, együttesek fellépései is szórakoztatták.

A családi napot a Tiszaföldvári Vállakozók Egyesülete szervezte.

– Egyesületünk 2020 nyarán alakult tizenhét taggal, a helyi vállalkozók összefogása, és város lakosságának segítése céljából – tájékoztatott Cseuz Zsolt, az egyesület elnöke. – Lehetőségünk nyílt támogatási kérelmek benyújtására, az egyik nyolcmillió forintos nyertes pályázatunkból tavaly decemberben több, mint ezerkétszáz tiszaföldvári gyermeknek osztottunk ki mikuláscsomagot, legutóbb pedig közel hatmillió forintos támogatásban részesültünk, melyből ezt a családi napot meg tudtuk szervezni, hogy vendégül láthassuk a tiszaföldvári lakosokat –  közölte az egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában