Kérdések

2022.08.16. 14:11

Fontos ügyeknek fut neki ismét a jászberényi képviselő-testület

Újra rendkívüli, nyílt képviselő-testületi ülést hívtak össze szerdán 15 órára Jászberényben.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Mint azt korábban megírtuk: az augusztus elsejére meghirdetett tanácskozást határozatképtelenség miatt berekesztették miután azon a Fidesz-frakció nem vett részt az éves munkatervben foglalt „nyári ülés szünet” miatt, de hiányolták az előzetes egyeztetést is. 

Így az augusztus 17-re összehívott ülésen ismét napirendre kerülhet a helyi tömegközlekedés ügye és a Malom-projekt folytatása. Várhatóan tárgyalnak majd a nyersanyagnorma és a köznevelési intézmények étkezési térítési díjairól szóló önkormányzati rendelet módosításáról, a Jászkerület Nonprofit Kft. támogatásáról, a földgázenergia és villamos energia jövő évi beszerzésére irányuló csoportos közbeszerzési eljáráshoz való csatlakozásról, valamint önkormányzati ingatlan értékesítéséről is. Mindezek mellett dönthetnek a „Suba-öböl” védelmét szolgáló vízelvezető-hálózat fejlesztése című projekt többlet pénzügyi fedezetéről is.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában