Ismerkedés

2022.08.04. 07:00

Gólyahétre várják a leendő szolnoki középiskolásokat

Leendő középiskolásoknak szervez gólyahetet a Szolnoki Ifjúsági Közösségi Tér (Szifon).

Köllő Judit

Koncz Petra (balra), Kiss Márton és Oláh Csenge számoltak be a kezdeményezésről

Fotó: Nagy Balázs

A tematikus programokkal teletűzdelt öt napban kötetlenebb formában, hangulatos környezetben ismerkedhetnek meg egymással azok a leendő középiskolások, akik valamelyik szolnoki intézményben folytatják tanulmányaikat az ősztől. A jelentkezés napokon belül elrajtol a Szifon közösségi oldalán – számolt be róla hírportálunknak Kiss Márton, a Szifon vezetője, és Oláh Csenge önkéntes.

Koncz Petra csocsóvilágbajnok állt elő azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha szerveznénk egy olyan hetet, amikor a leendő középiskolás diákok jobban megismerkedhetnek egymással – részletezte Kiss Márton. 

Az augusztus 22–26. között tartandó rendezvénysorozatra tartalmas programokkal készülünk a fiataloknak, melyre akár osztályfőnökeik is jelentkezhetnek.

– Lesz majd csocsózás, társasjátékozás, kvízvetélkedő és számos meglepetés, melyet majd csak a tematikus héten teszünk közzé. 

A szervezők célja a közösségépítés, hogy a középiskolások már a tanév kezdete előtt megismerhessék új osztálytársaikat, és reményeik szerint megannyi barátság is köttetik majd. 

– Barátságos környezet, remek programok jellemzik a Szifont. Ezért is gondoltam arra, hogy kiváló helyszínként szolgálna a szóban forgó rendezvénynek, és hátha így még többen hírét viszik majd – bizakodott Koncz Petra csocsó­világbajnok. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában