Segítségnyújtás

2022.08.31. 13:55

Idén negyven rászoruló család számára tették könnyebbé a tanévkezdést Mezőtúron

Több mint tizenöt éves hagyomány, hogy a németországi Thomas Mann Lions Klub felajánlásának köszönhetően mezőtúri hátrányos helyzetű családok kapnak segítséget az iskolakezdéshez.

Rimóczi Ágnes

Ezúttal is sok gyereknek szereztek örömet az iskolakezdést segítő akcióval Beküldött fotó

Természetesen idén sem maradt el ez a segítő akció, a napokban negyven első osztályba készülő gyermek vehetett át iskolatáskát és azokkal együtt tanszercsomagot. 

Szeretném megköszönni a nagylelkű támogatást a Thomas Mann Lions Klubnak, a Jótékonysági Hölgy Klubnak, amely a tanszercsomagot ajánlotta fel, valamint a Berettyó–Körös Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak a közvetítő, koordináló munkáját

 – fejezte ki háláját Szűcs Dániel. 

A városvezető külön kiemelte Cseh Erzsébet, Mezőtúrról elszármazott hölgy szerepét, akinek ezt a remek kezdeményezést, illetve a többéves együttműködést is köszönheti a város.

A közösségi házban megtartott átadón mezőtúri gyermekek is felléptek, akik bemutathatták tánc- és énektudásukat, s a jelenlévők egy szép verset is hallhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában