Jótékonyság

2022.08.18. 06:55

Karitatív strandbulit tartottak Jászapátin

Különböző programokkal várták a kikapcsolódni vágyókat.

Illés Anita

Emlékfát ültettek a fiatalok a jászapáti strandon

Fotó: Pesti József

A Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete a Jászapáti Városüzemeltető Nonprofit Kft. közreműködésével a minap első alkalommal szervezett jótékonysági strandparty-t a Jászapáti Tölgyes Strandfürdőben. Zenés, táncos programokkal, kézműves foglalkozással, ugrálóvárral, arcfestéssel, egészségügyi szűrésekkel és faültetéssel várták a kikapcsolódni vágyó családokat. 

Tóth D. Csaba, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta, a rendezvényen a jótékonysági tombolából és zsákbamacskából százhatezer forintot gyűjtöttek össze, melyet a Jászsági Szenvedélybeteg-segítő Szolgálatnak ajánlottak fel. Az összeget a rendezvényen adták át Orosz-Bergmann Kincső intézményvezetőnek. 

Az önkéntes közösség vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy idén a műanyag kupak gyűjtés teljes bevételével a Kék Pillangó Jászsági Autistákért Alapítvány munkáját támogatják. Az év első felében 4276 kilogramm műanyag kupakot adtak le, melyből közel 278 ezer forint bevétel keletkezett. Természetesen a gyűjtés év végéig folytatódik.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában