Jászkunság

2022.08.29. 09:00

Két haláleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Elhunyt dr. Rácz Andrea, Szolnok aljegyzője, betonpillérnek ütközött egy autó Cibakházánál – többek között ezek a cikkek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Elhunyt dr. Rácz Andrea, Szolnok aljegyzője

Dr. Rácz Andrea kimagasló tudása, példás embersége, szívet melengető személyisége az önkormányzat és a hivatal lelkévé, motorjává tette.

2. Halálos baleset: betonpillérnek ütközött egy autó Cibakházánál

Egy személyautó közlekedett augusztus 26-án délután Cserkeszőlő irányából Cibakháza felé, a 4633-as számú úton. Haladása során az autó letért az úttestről, és egy betonpillérnek ütközött. A baleset következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.

3. Eltűnt nőt keresnek a miklósi rendőrök

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást folytat Stalmájer Józsefné eltűnése ügyében. Az 58 éves asszony augusztus 21-én 18 óra és augusztus 22-én 6 óra 45 perc között fegyverneki lakóházából ismeretlen helyre távozott és a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Stalmájer Józsefné
Forrás: Police.hu

4. Több éve árult drogot egy szolnoki nő - videóval

A szolnoki rendőrök augusztus 24-én délután az egyik helyi társasház lakásából előállítottak egy 32 éves nőt és 26 éves élettársát. A megalapozott gyanú szerint a férfi az elmúlt egy évben, míg az asszony 5-6 éve anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen értékesített több személynek kábítószert.

5. A polgármester szerint mindenkit váratlanul ért a képviselő-testület feloszlatása

Időközi választást kell majd tartani Kenderesen, miután augusztus 23-án, kedden döntés született a képviselő-testület feloszlatásáról. Az erről szóló előterjesztést Barabásné Forgács Edit nyújtotta be három képviselőtársával.

Fotós: Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában