Útinform

2022.08.31. 08:41

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megye közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyverneken, a 128-as kilométernél megváltozott a forgalmi rend. Éjszakánként a forgalmat mindkét irányból az újonnan kiépített körforgalomra terelik. Reggel 7 órától munkaidőben időszakosan jelzőőrös irányításra készüljenek!

A 32-es főúton, Szolnok közelében csomópont építési munkákat végeznek. A 78-as kilométernél útszűkület mellett dolgoznak, de szükség esetén jelzőőrös irányítás még előfordulhat.  

A 46-os főúton,

  • Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás útlezárásra készüljenek! A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.
  • Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as kilométer között több szakaszon jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek!
  • Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkák miatt két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során, a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.  (24-25 és 27-28 kilométer)

A 402-es főúton, Szolnok déli városrészén, a Tószegi úton a Kórháznál, a csomópontépítési munkák miatt útszűkületre, illetve sávlezárásokra kell számítani.  (2 kilométer)  

Jászladány határában útépítés kezdődött. Egy közel 2 kilométeres szakaszon lezárták az érintett utat, így Jászladány és Tiszasüly között csak Jászkiséren át lehet közlekedni. (3226-os j. Jászalsószentgyörgy-Tiszasüly összekötő út) (13-15 kilométer között)

Kompközlekedés:

A Tisza

  • felső szakaszán, az alacsony vízállás miatt a kompok továbbra sem közlekednek.
  • A tiszadobi átkelőben a túlméretes járműveket nem tudják a komppal átszállítani a túloldalra. Kerülni Tiszaújváros felé, a 35-ös főúti Tisza híd felé lehet.
    A pontonhídon az átkelés 10 tonna össztömegig továbbra is zavartalan.  (08.09-től)
  • A középső szakaszon, a kompok nem járnak, kivéve Nagykörű és Fegyvernek között, ahol van átkelés.

Kamionstop:

A kamiontilalom rendjében szeptember elsejét követően változás lesz: szeptember 3-án, (szombat) 22 órától szeptember 4-én, (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában