Jászkunság

2022.08.22. 11:30

Több halálos baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Bontás során rosszul lett, már nem tudták megmenteni a tiszabői férfi életét, a kórházban belehalt sérüléseibe a berényi karambol egyik sofőrje – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

1. Bontás során rosszul lett, már nem tudták megmenteni a tiszabői férfi életét

Néhány nappal ezelőtt három férfi egy fegyverneki házban dolgozott, egyikük rosszul lett, az életét nem tudták megmenteni. A rendőrség  a haláleset körülményeit büntetőeljárás keretein belül vizsgálja, és ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt.

2. Lövések dördültek a Neszűrben – rókavadászat, avagy rasszista támadás állhat a háttérben?

Futótűzként terjedt a hír, miszerint zaklatás ért roma családokat hétfőn éjjel a jászberényi Neszűrben és Alattyánon. Többen állítják, hogy a Neszűrben lövések is dördültek. Félelem és rettegés lett úrrá, ezért mindkét településen lakossági összefogás indult, hogy megvédjék magukat.

Pócs János megnyugtatta a neszűri lakosokat
Forrás: Pócs János facebook oldala

3. Megdöbbentő képeken mutatja be a kiszáradt Tisza-tavat Ljasuk Dimitry

Hírportálunkon több cikkben foglalkoztunk már az utóbbi hetekben az elképesztő hőséggel, szárazsággal, aszállyal, rekord alacsony vízszintekkel. Legutóbb éppen a természet sorsát rendkívül szívén viselő Ljasuk Dimitry osztott meg elképesztő fotókat arról, milyen kevés víz van jelenleg a Tisza-tóban, van olyan rész, ahol egyáltalán nincs is már.

Fotó: Ljasuk Dimitry Facebook-oldala
 

4. A kórházban belehalt sérüléseibe a berényi karambol egyik sofőrje

Egy szentlőrinckátai lakos közlekedett személyautóval Jászberény külterületén, Jászfelsőszentgyörgy irányába augusztus 20-án. A sofőr haladása során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Jászberény felé közlekedő személyautóval. A baleset következtében a 92 éves szentlőrinckátai sofőr a kórházba szállítását követően elhunyt.

5. Nem nézett szét, autó elé hajtott a szolnoki kerékpáros

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Szolnokon, a Széchenyi István körúti kerékpárúton a Kaán Károly út felé augusztus 17-én a délutáni órákban. A biciklis a kerékpárútról az úttest külső forgalmi sávjába hajtott, majd a hármas kereszteződésnél kellő körültekintés nélkül kanyarodott balra, ami miatt a belső sávban közlekedő személyautó vezetője elütötte.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában