Galériával

2022.09.03. 19:03

Berekfürdő önállóságának harmincadik évfordulóját ünnepelték

Az önkormányzat színes színpadi produkciókkal várta a berekieket és az odalátogatókat.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Önállóságának 30. évfordulóját ünnepli Berekfürdő. Szombaton a Piac utcán az önkormányzat színes színpadi produkciókkal várta a berekieket és az odalátogatókat. Az ünnepségen részt vettek a testvértelepülések képviselői, illetve a Körmendi Lajos Írótábor tagjai is. A Pusztai Róka Nomád Hagyományőrző Egyesület bemutatót tartott, a Holdvirág zenekar interaktív gyermekműsorra várta a kicsiket. Az ünnepélyes megnyitón Molnár János polgármester és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő idézték fel az elmúlt három évtized eredményeit, majd önkormányzati díjakat adtak át. 

Győrfi Lajos regnáló nagykunkapitány is díjat alapított, amelyet első alkalommal Berekfürdőben adott át. 

A bereki Csicsergő óvodások és a Körömvirág együttes műsora után a Bereki Kertbarátok Egyesületének nevében Hubai Imre Csabáné elnök adta át a Legszebb konyhakertek versenybe nevezett 17 kert és három virágoskert tulajdonosának a díjakat. A színpadon estig tartott a műsor, közben birkapörköltet és babgulyást lehetett fogyasztani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában