Probléma

2022.09.22. 07:01

Csőtörés után sokáig nem teszik rendbe az utakat Mezőtúron

Vannak, mikor heteket, hónapokat kell várni a helyreállításra.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Illusztráció / Szalay Károly

Az utóbbi időszakban többszöri megbeszélést folytatott a városvezető a Tiszamenti Regionális Művek vezetőségével a városban történt csőtörések utáni helyreállítási munkálatok miatt.

– Előfordul, hogy a csőtörések után, bár a szakmai munkát teljes mértékben elvégzik, nem állítják vissza megfelelően a felbontott területek állapotát – kezdte a minapi sajtótájékoztatón Szűcs Dániel. A városvezető hangsúlyozta, hogy nem a TRV szakmai munkája ellen van kifogásuk.

– Vannak esetek, amikor heteket, de olykor hónapokat kell várnunk és várnia minden városlakónak, hogy az utakat vagy járdákat helyreállítsa a társaság alvállalkozója. Jelenleg is vannak helyek, ahol még hiányos a helyreállítás, kértem a TRV illetékeseitől, hogy azok szeptember végéig készüljenek el – mondta Szűcs Dániel.

Mint hozzátette, tudják, hogy az aszályos idő erre is hatással volt, hiszen a szakemberek tájékoztatása szerint nyolcszor annyi csőtörés történt idén a városban, mint a korábbi években.

– Mindezzel együtt kértük, hogy a munkákat megfelelően és megfelelő ütemben készüljenek el – emelte ki végül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában