Hulladék

2022.09.02. 12:24

Ismét elszállítják az összegyűlt lomokat Szolnokon

Két egymást követő szombaton lesz lomtalanítás.

Hartai Gergely

Illusztrációfotó / Fehér Gábor

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a város önkormányzata szeptember 17-én és szeptember 24-én ingyenes közterületi lomtalanítást szervez Szolnokon – hívta fel a figyelmet a szolgáltató.

Az akció során a megyeszékhely valamennyi ingatlantulajdonosának lehetősége van arra, hogy a háztartásában keletkező lomokat, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék, stb.) ingyenesen elszállíttathassa – tudtuk meg.

Szeptember 17-én az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól délre eső városrészeken (beleértve a Szandaszőlős, Alcsi Holt-Tisza hobbik városrészeket is) gyűjtik majd a lomokat. Huszonnegyedikén pedig az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól északra eső városrészeken (beleértve a Pletykafalu és Partoskápolna városrészeket is) viszik el a felesleget a cég munkatársai. A lomtalanítási akció során nem adható át építési és bontási-, veszélyes-, kertgondozásból származó-, valamint elektronikai hulladék.

Az NHSZ közleménye arra is kitért, hogy veszélyes hulladékok gyűjtésével, elhelyezésével kapcsolatban a lakosság a hulladékudvarokat, vagy a társaság ügyfélszolgálati irodáját keresse. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában