Testületi Ülés

2022.09.19. 15:06

Jászberény vízellátásáról is szó lesz a tanácskozáson

A jászberényi ifjúsági önkormányzat és az ifjúsági munkacsoport előző évi munkájáról, a város költségvetéséről is tárgyal a jászberényi képviselő-testület szerdán.

Illés Anita

Fotó: Illusztráció/ Shutterstock.com

A városháza nagytermébe 15 órára összehívott rendes, nyílt ülésen mintegy huszonkét napirendi pont szerepel. A testület megvitatja többek között a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. 2021-ben végzett tevékenységéről szóló beszámolót, a helyi esélyegyenlőségi programot és a város idei első félévi gazdálkodásának helyzetét is. 

Az előterjesztések sorában a város Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjrendszer 2023. évi fordulójához történtő csatlakozásról, a köznevelési intézményekben biztosított intézményi étkeztetés térítési díjáról is szavaznak a képviselők. 

Mindezeken kívül módosíthatják a közterületi térfigyelő kamerarendszerről szóló önkormányzati rendeletet, valamint dönthetnek a Külsőpelyhesparti lakótelep V. ütemű útépítéshez szükséges önkormányzat hozzájárulásról, közterület és magánutak elnevezéséről, önkormányzati ingatlanok értékesítési, illetve bérbeadási pályázatáról is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában