Galériával

2022.09.24. 17:13

Jászladány ünnepén adták át a díszpolgári címet

Főzőverseny, pálinkamustra, kiállítások, hagyományőrző és szórakoztató programok sora gazdagította a rendezvényt.

Illés Anita

Idén Major Antal (balra) kapta a Jászladány díszpolgára címet, mellette Pócs János országgyűlési képviselő Fotó: Pesti József

Kilencedik alkalommal rendezték meg szombaton a Ladány Napja programsorozatot, mely idén is összehozta a helyi közösségeket. Főzőverseny, pálinkamustra, kiállítások, hagyományőrző és szórakoztató programok sora gazdagította a rendezvényt. Már hagyomány, hogy Jászladány ünnepén adják át a nagyközség legjelentősebb elismerését, a díszpolgári címet. 

Az ünnepélyes megnyitón Bertalanné Drávucz Katalin polgármester és Pócs János a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a résztvevőket. 

A képviselő-testület döntése értelmében ebben az évben Major Antal kapta a Jászladány díszpolgára címet a település érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként. 

Ez a nap a vidámságról, kikapcsolódásról szólt. Sokan ragadtak fakanalat, közel húsz csapat mérte össze gasztrotudását a főzőversenyen. Amíg a bográcsokban főtt a finomabbnál finomabb étel, a színpadon egymást váltották a fellépők. A nap folyamán többek között Balázs Pali, az Alma együttes és helyi előadók szórakoztatták az érdeklődőket. Este a Samba Fever Brazil Show gondoskodik a forró latin hangulatról, de lesz Kozmix élő nagykoncert és utcabál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában