Lovaglás

2022.09.27. 11:25

Látványos kisfilmmel hangol Abony a Nemzeti Vágta döntőjére – videóval

A rövidfilm elkészítéséhez részben az adta az apropót, hogy Abony kiválóan szerepelt az elmúlt időszak megméretésein.

Hartai Gergely

Zboray Viktória ismét a Hősök terén képviselheti a várost Beküldött fotó

Mintegy kétperces kisfilm készült a napokban az Abonyi Vágtáról. A videót – mely a nyári sportesemény legemlékezetesebb pillanatait gyűjtötte csokorba – immár bárki megtekintheti a város hivatalos Facebook-oldalán. A rövidfilm elkészítéséhez részben az adta az apropót, hogy Abony kiválóan szerepelt az elmúlt időszak megméretésein, így a hétvégi budapesti Nemzeti Vágtán is megmutathatja magát a település. 

A közelgő lovasprogram kapcsán Lőrinczy Veronika, a polgármesteri hivatal sajtóreferense hírportálunknak elmondta: több okból is izgalommal várják a jeles alkalmat. 

– Kitelepülünk a Nemzeti Vágta Korzón, dupla standdal népszerűsíthetjük a várost. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az első installáció lesz a mienk, mely a Vágta Térhez a legközelebb esik. Úgy gondoljuk, hogy a versenyre készülő ifjú hölgy, Zboray Viktória idén is esélyes arra, hogy a döntőben a legjobbak közé kerüljön. Tudni kell, hogy nekünk, abonyiaknak nagyon sokat jelent a Nemzeti Vágta. Egy hátborzongatóan jó érzést, egy remek hangulatot – fogalmazott a referens. 

Lőrinczy Veronika hozzátette: végtelenül büszkék rá, hogy nemrég elővágta-futamot rendezhettek a városban, melynek nagyon jó visszhangja volt mind a lovastársadalom, mind pedig a közönség részéről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában