Megállapodás

2022.09.29. 11:40

MLSZ támogatást kaptak a jászárokszállási polgárőrök

A kapott összegből formaruhát vesznek.

Illés Anita

Fotó: Illusztráció / Kállai Márton

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és az Országos Polgárőr Szövetség között létrejött támogatási megállapodás alapján az MLSZ ebben az évben három egyesületet, köztük a Jászárokszállás Város Polgárőr Egyesületet támogatta százhúszezer forinttal – tájékoztatott Czuczu Krisztián, a városi polgárőrség elnöke.

Az összeget formaruha vásárlásra fordítják. Az egyesület tevékenysége a nappali és éjszakai járőr szolgálatok, a köz- és magánvagyonvédelem mellett más feladatokra is kiterjed. Folyamatosan biztosítják többek között az önkormányzat, a könyvtár, a művelődési ház és az iskola rendezvényeit, valamint a jászárokszállási Városi Sportegyesület labdarúgó mérkőzéseit.

Megyei első osztályú labdarúgó mérkőzéseket biztosítunk. Tapasztalataink alapján egy-két hangos bekiabáláson kívül rendkívüli esemény, rendbontás nem szokott történni. Megtisztelő a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatása, amellyel megköszönik a meccsek zavartalan lebonyolítása érdekében végzett tevékenységünket – mondta Czuczu Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában