Jászkunság

2022.09.26. 09:26

Több baleset is bekerült a hét legolvasottabb hírei közé

Két személyautó karambolozott a 4-es főúton, pezsgőt és készpénzt is lopott a jászladányi férfi – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták a 442-est

Rákóczifalván, a 442-es főúton egy gabonát szállító gépjármű szerdán délután az út melletti felázott padkán megsüllyedt. A műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben a főút érintett szakaszán.

2. Két személyautó karambolozott a 4-es főúton, Fegyverneknél

Egy külföldi állampolgár túl gyorsan haladt személyautójával szeptember 24-én délután a 4-es főúton. Fegyverneknél egy jobbra ívelő kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szembe szabályosan közlekedő járművel. A balesetben három személy sérült meg, akiket kórházba szállítottak.

3. Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M4-esen, Ceglédnél

Egy személyautó közlekedett szeptember 20-án délután, az M4-es autóúton Budapest irányából Debrecen felé. A sofőr túl gyorsan hajtott, elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, a vizes úttesten megcsúszott és a 69-es kilométerszelvénynél a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára sodródott, majd a szalagkorlátnak ütközött.

Fotó: police.hu
 

4. Pezsgőt és készpénzt is lopott a jászladányi férfi, 3 órán belül elfogták

A Jászberényi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés egy jászladányi sértettől, aki elpanaszolta, hogy ismeretlen személy bement a házába. A hívatlan látogató levett a szekrény tetejéről egy pezsgőt, valamint a fogason lógó kabát zsebéből kivett 6500 forintot, majd távozott.

Forrás: police.hu

5. Útlezárásokra kell készülni Szolnokon

A fenntartható közlekedés népszerűsítése Szolnokon elnevezésű rendezvény miatt szeptember 24-én, szombaton több utcát is lezártak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában