Útinform

2022.10.05. 07:22

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megye közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, Fegyverneken, a 128-as km-nél megváltozott a forgalmi rend. Napközben félpályás lezárás mellett dolgoznak. Ezt követően, éjszakánként mindkét irányból az újonnan kiépített körforgalomra terelik a járműveket. A 129-es km-nél burkolatjavítás miatt félszélességű lezárásra és jelzőőrös irányításra számítsanak.

A 46-os főúton, Mezőtúr átkelési szakaszán, valamint a térségében, a 23-as és a 27-es km között felújítják a burkolatot, több helyen a fél útpályát lezárták. Munkaidőben jelzőőrök, éjszakánként pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Komp:

A Tisza középső szakaszán,

  • Tiszaroff és Tiszasüly között újra jár a komp. 
  • Nagyrév Tiszabög közötti komp ismét közlekedik. 
  • Vezseny és Martfű között, műszaki ok miatt továbbra sem jár a komp.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, október 8-án, (szombaton) 22.00 órától október 9-én, (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában